Data Recovery

NOOIT MEER DATAVERLIES

 

Velen consumenten, bedrijven en overheden vertrouwen dagelijks in onze professionele Data Recovery oplossingen. In 95% van alle gevallen slagen wij er in verloren data volledig te herstellen. Harde schijf recovery voor:

  • PC, laptop, iMac, Macbook
  • Externe harde schijven, time machine
  • RAID 0, 1, 5, 6, 10 etc.
  • IDE, SCSI, SATA, USB

Wanneer u vermoedt dat er sprake kan zijn van dataverlies: STOP. Schrijf op welke handelingen u het laatst heeft uitgevoerd. Dit kan van belang zijn voor het data recovery team. Onderneem GEEN pogingen om zelf veranderingen aan te brengen in de data of aan de schijf. 

GRATIS DIAGNOSE

Gratis diagnose voor Hardeschijf, USB, FLASH en Telefoon. Binnen uiterlijk 5 werkdagen analyseren wij geheel kosteloos uw datadrager. Na de diagnose ontvangt u een vrijblijvende diagnose op maat. 

NO CURE NO PAY

Geen data, geen kosten! Slagen wij er niet in uw belangrijke data te herstellen dan vervallen de geoffreerde bedragen. U bent gegarandeerd van een professionele aanpak. In 95% van de gevallen slagen wij er in alle data te herstellen. 

NEDERLANDSE MARKTLEIDER

Sinds 2006 een begrip op de Nederlandse markt. Velen consumenten, bedrijven en overheden vertrouwen dagelijks in onze professionele en betrouwbare Data Recovery oplossingen. 

EXPRESS SERVICE VOOR BEDRIJVEN

Speciaal voor bedrijven waarbij iedere moment telt hebben wij de Express diagnose. Binnen 24 uur analyseren wij uw datadrager. Uw datadrager wordt geheel kosteloos opgehaald door onze spoedkoerier. 

25% KORTING VOOR PARTICULIEREN

Speciaal voor particulieren worden er budgetoplossingen geboden. Door een langere wachttijd te hanteren kunnen de recovery’s tot maar liefst 25% voordeliger aangeboden worden.

 

© RIWN 2020